fredag den 4. december 2009


                                  "Hjarbæk" - Robert Mørk 2009

Himlen ramte mig med kys & kærtegn

Jeg vågner op fra en drøm om verden, skyerne hvisker deres stille morgensang, min radio råber højt om regn og slud, men mine vinduer smiler forførende til solen.
Jeg vil gerne lokke sandheden ud af himlen, dele mine hemmeligheder med atmosfæren, og mærke planeterne og stjernerne i min favn.

"Jeg var astronaut i en tidligere drøm, himlen ramte mig med kys og kærtegn"

Jeg vælger at lege mig ud i byen i dag, jeg vil flette gaderne sammen, og ryste bilerne ud af ærmet.

Nattens Karavane

Natten fanger mig ind, med krævende bevægelser rejser byens skygger sig. Som isblomster visner ind til ingenting, siver jeg langsomt væk, og forsvinder i horisonten, som røgen fra de sidste dages bål og brand.

Der hærges stadigvæk i gaderne, vanviddets karavane trækkes gennem byen. Alle er længere ude end andre, og de lange knives nat rasler i geledderne, frygten spiller i tårefyldte øjne.

Formålsløst driver jeg omkring i solsystemet, natten er endnu ung, og jeg vil lade sanserne råde. I stjernevrimlen mødes vi som tilfældige skibe på havet, lastet med hver vores håb og drømme.

Glad

I dag vælger jeg at være glad, med en smule blåt blod vil jeg male min by, og strejfe om i gaderne, forklædt som ham den søde fra Tv.
I dag vil jeg være lalleglad, så vil jeg skeje ud og smile dumt, gå i Bilka efter 16 kolde øl, og danse på havegangen, med hende det kønne postbud.
I dag vil jeg bare være glad i låget, hente alle himlens stjerner ned, og dele dem ud på må og få. Jeg vil give dig en håndfuld, for dit altid kærlige smil.
I dag vil jeg bare være glad, først vil jeg slukke for nyhederne, så vil jeg åbne alle mine vinduer, og indtale kærlige sensationer på min nabos telefonsvarer.
I dag vil jeg sprede glæden, give den tilbage til hele byen, med kys og 1000 tak vil jeg danse i din baghave.