mandag den 30. november 2009


              Hjemme hos mig # 1, Robert Mørk, copyright 2009

Annonce

Jeg har opfundet en båndoptager, den optager dine drømme i widescreen og technicolor. Den er lille og handy og kan ligge under puden, den koster ikke meget, langt under en halv bundegård.
Og for ligeså lidt i ekstrapris, får du mit allernyeste drømmetydesoftware med oven i hatten.
For den kreative har jeg også udviklet et drømmefilmsklippebord.
Ved hjælp af de medfølgende skabeloner, kan du hurtigt og nemt udskifte ansigter, og andre kropsdele, på eventuelt uheldige aktører i din drømmeverden.
Hele molevitten kan blive dit så nemt som ingenting, sæt blot et kryds, og skriv dit kontonummer (husk også pinkode)

OBS. skynd dig, køb den før din kæreste

venlig hilsen Trebor Krøm, Fuppeplat.com

Henry, eller når en tekst løber løbsk

Nu vil jeg skrive om en mand som går på gaden og drømmer, pludselig bliver han kørt over af en rød Ford Mustang, så han ligger og bløder på bilens kølerhjelm, det er godt at bilen er rød, for så ser det ikke så drabeligt ud. Men jeg syntes af en eller anden grund at det er synd, så jeg skynder mig at skrive det om.
Så nu undgår han behændigt Mustangen og løber over på det modsatte fortov.
Her støder han ind i en smuk og sød pige, hun hedder Alvira og er seksogtyve år, hun smilede et meget sødt smil til ham og han bliver forelsket med det samme. Men da han inviterer hende i biffen, siger hun "Nej, det kan jeg ikke, for jeg er gift og har børn"
Nu bliver manden meget ked af det og er lige ved at græde, så jeg får medlidenhed med ham og skriver det om en gang til.
Så nu er Alvira fri som en fugl fra de varme lande, og sammen går de ind på en cafe for at snakke og blive kærester. Det går meget godt, de smiler og ler til hinanden, men efter 2 kopper kaffe med fløde, siger Alvira, at hun "desværre er lesbisk og forelsket i sin nabokone, Louise"
Men denne gang er jeg mere vågen og jeg skynder mig hurtigt at skrive det om til at manden, som for øvrigt hedder Henry, slet ikke er forelsket i Alvira, han er bare ude på at udnytte hende, på en grim og egoistisk måde. For det viser sig nemlig at han er en stymper, og en hjerteløs Don Juan.
Så bliver jeg rigtig sur, for det anede jeg slet ikke noget om. Så nu rejser Henry sig pludselig op fra sin stol og styrter ud på gaden, hvor han bliver kørt over, af en hvid Mustang.
Og denne gang er jeg iskold, så nu må han bare ligge og bløde, til der kommer en ambulance. Så kan han lære det, kan han.

En helt almindelig dag. 4

4. minutafsnit: Slagsmålet begynder


Endelig fik jeg mæglet,
”Hr. betjent, jeg ved ikke hvem hun er, det er en jeg har samlet op, hun…” Nu begyndte hun at skrige og pege på mig.
”Rolig frøken, har han gjort dem noget?”
Han åbnede i det samme bildøren og rev mig ud, jeg endte på maven i et føregreb, hans makker kom løbende,
”hvad sker der der´ Lars Peter?”
Min betjent satte et knæ i ryggen på mig, jeg bevægede mig ellers ikke, men råbte og skreg, i et forsøg på at forklarer mig.
”Nu må du heller lukke, klokken er 18.22 og du er anholdt, du…” han blev afbrudt, da den afsindige pige kastede sig mod ham, hun ramte med neglene først. Hans makker nåede op til os og kastede sig ind i kampen, tøsen fik fat i hans hår og rev ham ned mod jorden.
For forbipasserende, må det have været et vildt syn.

En helt almindelig dag. 3

3. minutafsnit: Ordensmagten dukker op

Heldigvis var pigen uskadt, jeg slap med en lille skramme i panden. Hun var blevet helt lødløs, hun så bare på mig med store forskrækkede øjne. Jeg prøvede igen, parat til at forsvare mig,
”Er du okay”
Men denne gang begyndte hun blot at græde stille. Et ansigt dukkede op i vinduet. Det var politiet,
”Goddag hr. det var nok ikke så heldigt, har vi et førerbevis som jeg må se?”
Han fik det og trådte et skridt tilbage, for at besigtige skaderne,
”Nå, du er da sluppet billigt. Så du overhovedet at det var en politibil du ramte?”
Jeg stirrede på ham, men kunne ikke få et ord frem.
”Tag nøglen ud, og giv den til mig” han trådte hen til bilen, stak hovedet næsten helt ind i kabinen, og snuppede selv nøglen, han kikkede over på pigen som sad og snøftede,
”Og hvad med fruen der? Har de drukket hr.? klare de dem frue?”